licht

Wookie laser

Met deze RGY laser heb je een mooi laser effect in 3 verschillende kleuren: rood, groen, geel. Het effect van een laser is alleen zichtbaar in rook/mist. Apparatuur om dit te creëren hebben wij ook in de verhuur.

Prijs: €15,- inclusief BTW

Ayra compact kit 2AYRA_COMPAR_KIT_2_0826

Deze led ”four-bar” geeft veel licht en een leuke sfeer! Dankzij zijn ingebouwde programma’s staat er altijd een leuk showtje voor je klaar. Met het mee geleverde voetpaneel kunt u door de programma’s scrollen, ook kunt u de ingebouwde microfoon aanzetten waardoor hij helemaal zelf een leuk effect aan uw feestje geeft.

Prijs: €20,-  inclusief BTW

Showtec Kanjo Spot 60

Met deze ”Movinghead” geef je een goede  sfeer op ieder feestje. Met zijn 60W led heeft deze movinghead een flinke lichtopbrengst ook deze lichtopbrengst is goed dimbaar. Dankzij zijn ingebouwde ”gobo’s” projecteert de Kanjo Spot 60 mooie figuren. Door zijn snelle bewegingen is er weinig wat deze movinghead niet aan kan.

Let op: deze movinghead kan niet standalone!

Prijs: €20,- inclusief BTW

Beamz MHL-74

De Beamz MHL-74 is een 70W RGBW led movinghead, hierdoor kan die elke gewenste kleur maken. Zijn bewegingen zijn niet heel snel maar echter wel super soepel zonder enkele hapering.

Let op: deze movinghead kan niet standalone!

Prijs: €10,- inclusief BTW